Home Tags Në mes deputetëve në Turqi

Tag: në mes deputetëve në Turqi

Video/ Përleshje dhe rrahje në mes deputetëve në Turqi

Deputetë të shumicës dhe opozitës në parlamentin turk u përfshinë në një konfrontim fizik në ambientet e parlamentit. Përleshja shpërtheu pas miratimit të disa...