Home Tags Niko Kazanxaqi

Tag: Niko Kazanxaqi

10 shtator ….. Nga Niko Kazanxaqi

S’më mban vendi, pres dikë. Vrapoj jashtë qytetit, ngjitem mbi Kodër, vështroj prapa meje dhe mendoj. Dielli ngadalë, shumë ngadalë po futet tinëz prapa...