Home Tags Octavio Paz

Tag: Octavio Paz

Dy trupa… ...

Përktheu   Elona Caslli Dy trupa ballë për ballë ndonjëherë janë dy dallgë dhe nata  veçse oqean. Dy trupa ballë për ballë ndonjëherë janë dy gurë dhe nata veçse shkretëtirë. Dy trupa...