Home Tags Odisa plaku

Tag: odisa plaku

Mesazhet universale ku metrat katrorë bëhen hapësira

Nga Odise Plaku, Shkrimtar Vështrim poetik për vëllimin “ Kronika e erës” të autores Suzana Malaj. Arti i fjalës është i pafundmë dhe secili artist e...