Home Tags One Planet Summit

Tag: One Planet Summit

One Planet Summit: Një përmbledhje e shkurtër ...

"Nuk duhet ta mashtrojmë veten," tha Presidenti Emmanuel Macron, president dhe shefi ekzekutiv francez, në "One Planet Summit" këtë javë. Samiti i së martës, bashkë-organizuar...

Marrëdhënia Macron-Trump “shumë e drejtpërdrejtë”

Marrë nga AFP Përktheu Diana Skrapari Kur u intervistua nga kanali CBS të hënën, kreu i shtetit francez, Emmanuel Macron i dërgoi një mesazh homologut të...

Samiti “One Planet Summit” mbi mbrojtjen e klimës do te mbahet...

Përgatitur nga Diana Skrapari Pesëdhjetë kryetarë shtetesh dhe qeverish, duke përfshirë Theresa May dhe Mariano Rajoy, dhe personalitete si Leonardo DiCaprio, priten në samitin e...