Home Tags Pakti berthamor me Iranin

Tag: pakti berthamor me Iranin

Trump takon këshilltarët e sigurisë dhe i shokon me kërkesën e...

Presidenti amerikan, Donald Trump, shprehu dëshirën për të rritur dramatikisht arsenalin bërthamor të vendit gjatë një takimi të zhvilluar në muajin korrik. Televizioni amerikan NBC,...