Home Tags Paola Melone

Tag: Paola Melone

Gjurmë… nga Paola Melone

Përktheu: Elona Caslli Jetën e shkel me këmbë zbathur që ta ndiej fortësinë e saj. E ashpërsuar nga asfalti, e lëmuar nga mëndafshi, ushqehem me çarje dhe përkëdheli. Dhe lë gjurmë kudo. Gjurmë...

Historia e mollës… ...

Përktheu  Elona Caslli Historia e mollës Më thanë mos t’i këpusja mollët sepse i përkisinin nuk e di se kujt. Pikërisht, për këtë arsye, e këputa...