Home Tags Pastrimi i plazheve

Tag: pastrimi i plazheve

Turp! Pas thirrjes në rrjetet sociale, të huajt pastrojnë plazhin e...

Kristina është nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe jeton e punon prej 3 vitesh në Durrës. Këtë të dielë ajo dhe vajza e...