Home Tags Pellumb Kulla

Tag: Pellumb Kulla

PARADË PASANIKËSH

Nga Pellumb Kulla Ti nuk e ke të shkruarë në ballë që jeton në Amerikë, por ta shkruajnë të tjerët e ti nuk e heq...

EJA, O I DASHUR, PO TË PRES ME SHALËT HAPUR…

Nga Pellumb Kulla - Përshtypje nga një bisedë mbi erosin, në Opinion-in e TV Klanit- Ndodhi para ca ditësh… Drejtuesi i emisionit, i cili në rubrikën...

DY GRA TË DASHURUARA ME ENVERIN, TREGOJNË

Nga Pellumb Kulla Edhe duke e qortuar ashpër veprimin e gazetares Xhunga, unë nuk kisha si t’i ktheja kurrizin ekranit. Desha të shihja me kënaqësi...

INTERVISTA E MJERË E XHUNGËS (2008)

Nga PELLUMB KULLA - E plotë siç u botua në 100 vjetorin e Enver Hoxhës - Rudina Xhunga, në 90 minuta të mira, i ngriti topin dhe...

Shënim për këtë 21 janarin e 2016-es! JU KAM DHJERË REFORMËN!

Nga Pellumb Kulla Në kalendaret e historisë së shqiptarëve ka plot ditë të tjera shumë më të përgjakshme se 21 janari, por kjo e janarit,...