Home Tags Plazhet e Durresit

Tag: plazhet e Durresit

Turp! Pas thirrjes në rrjetet sociale, të huajt pastrojnë plazhin e...

Kristina është nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe jeton e punon prej 3 vitesh në Durrës. Këtë të dielë ajo dhe vajza e...

Turistët polakë të zhgënjyer me Shqipërinë, ankohen për ushqimin, plehrat dhe...

“Pushova në Durrës. Hoteli ishte i ri dhe me hapësira të bollshme, me kondicionerë, por në anë të rrugës kryesore, zhurmat ishin të mëdha....