Home Tags Profesionet e kerkuara

Tag: profesionet e kerkuara

Pse të rinjtë shqiptarë po kërkojnë çdo ditë e më shumë...

Kryeqendrat e lindjes së mesme, Dubai dhe Abu Dabi janë kthyer në një atraksion për të rinjtë shqiptar. Nëpërmjet agjencive të punësimit ata krijojnë...

Si të merrni një vizë pune për Kanada, profesionet që kanë...

Kanadaja ka njoftuar se do të presë 300 mijë emigrant në vitin 2017. Mirëpo, për të fituar të drejtën e punësimit dhe qëndrimit në...

Gjermania kërkon 46 mijë punëtorë. Ja profesionet dhe aplikohet edhe ne...

Gjermania dhe kompanitë e saj kanë të lira 46.608 vende pune për të cilat mund të aplikojnë qytetarë nga vendet e Ballkanit, duke përfshirë...