Home Tags Prokuroria çon në Gjykatë

Tag: Prokuroria çon në Gjykatë

Falsifikimi i ushqimeve dhe pijeve, Prokuroria çon në Gjykatë dosjen për...

Sektori i hetimit të Veprave Penale në fushën e Krimit Ekonomiko-Financiar dhe korrupsionit në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Shkodër ka përfunduar...