Home Tags Prokuroria e Kavajes

Tag: prokuroria e Kavajes

“Spille”, dëshmia e ish-punonjëses që fundosi zyrtarët e Hipotekës së Kavajës

Dëshmia e protokollistes së Hipotekës Kavajë, Aida Gjoci, e cila është gjithashtu nën hetim për skandalin e tokave në Spille, ka zbërthyer mekanizmin se...

Tokat në bregdetin e Spillesë: nën akuzë, n/Prefekti, drejtori i ALUIZNI-t...

Prokuroria e Kavajës ka urdhëruar arrestimin e disa zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve lokalë në Kavajës, të dyshuar se kanë tjetërsuar 36 hektarë pronë publike në...