Home Tags Prokuroroja ne Korce

Tag: prokuroroja ne Korce

Marku prokuroreve në Korçë: Hetoni korrupsionin në administratë

Prokurorja e Pergjithshme znj.Arta Marku merr pjese ne analizen e Prokurorise se Korces Kryeprokurorja Arta Marku: Nxisim aplikimin e Marrëveshjes dhe Urdhërit Penal, me qëllim...