Home Tags Qendres Polivalente Ditore Kamez

Tag: Qendres Polivalente Ditore Kamez

Te mirën beje dhe mos e reklamo. Rasti i Aida dhe...

Tashme eshte bere e modes te besh nje nder te japesh nje ndihme ndaj te varfereve dhe njerezve ne nevoje ne mengjes dhe ta...