Home Tags Rruget e bllokuara

Tag: rruget e bllokuara

Dokle e Minxhozi, sa shumë zhurmë!

Nga Azem Parllaku Prej disa orësh Ambasada e Shqipërisë në Kosovë, ka shpërndarë në faqen zyrtare të saj një video, nëpërmjet të cilës thuhet se,...

Drejtoria e Emergjencave: Firmat private nuk pastruan rrugët!

Institucionet shtetërore ia kalojnë përgjegjësinë njëra-tjetrës për situatën e bllokimit të rrugëve. Megjithëse shteti shqiptar shpenzon rreth 20 milionë dollarë në vit për mirëmbajtjen...

Rreshjet e dëborëse sjellin probleme në disa akse rrugore, mos harroni...

Reshjet e shumta të dëborës kanë mbuluar veriun e dhe juglindjen e vendit. Dita e djeshme pati tempereratura të ulëta, ndërsa sot është përkeqësuar...