Home Tags Samiti i Klimës i Parisit

Tag: Samiti i Klimës i Parisit

Samiti “One Planet Summit” mbi mbrojtjen e klimës do te mbahet...

Përgatitur nga Diana Skrapari Pesëdhjetë kryetarë shtetesh dhe qeverish, duke përfshirë Theresa May dhe Mariano Rajoy, dhe personalitete si Leonardo DiCaprio, priten në samitin e...