Home Tags Si ta kuptojmë “financiarizimin

Tag: Si ta kuptojmë “financiarizimin

Financiarizimi i Ekonomisë – sfidat dhe risqet e “kohës financiare”

Nga Prof. dr. Adrian Civici Si ta kuptojmë “financiarizimin e ekonomisë”? Në një kuptim të gjerë, procesi i financiarizimit të ekonomisë mund të përkufizohet si një...