Home Tags Spikeret

Tag: spikeret

Video mos e humbisni/ Incidentet më qesharake që kanë ndodhur gjatë...

Transmetimi direkt është shumë i paparashikueshëm. Spikerët apo moderatorët e dinë më mirë se të gjithë se çfarë impenjimi dhe vigjilence kërkon mbajtja e...