Home Tags “TE NJOHIM PSIKOPATET”

Tag: “TE NJOHIM PSIKOPATET”

Shperthen Dylgjeri, e ka me Spartak Ngjelen: “TE NJOHIM PSIKOPATET”

Nga Ylli Dylgjeri U bene disa here radhazi qe marr lapsin dhe shkruaj per personin me emrin Spartak Ngjela . Kjo ka nje arsye... Kete vit...