Home Tags Te pathenat e koncensioneve

Tag: te pathenat e koncensioneve

Pak fjalë për konçensionet dhe faktorëve që (paturpësisht) nuk i thuhen...

Nga Kasem Seferi Nëse do që të jesh në linjë/vijë me të vërtetën asnjëherë mos thuaj atë që nuk besohet. Pak a shumë një përfundim...