Home Tags Të rinjtë shqiptarë ne Dubai

Tag: të rinjtë shqiptarë ne Dubai

Pse të rinjtë shqiptarë po kërkojnë çdo ditë e më shumë...

Kryeqendrat e lindjes së mesme, Dubai dhe Abu Dabi janë kthyer në një atraksion për të rinjtë shqiptar. Nëpërmjet agjencive të punësimit ata krijojnë...