Home Tags “Trump dhe Kim”

Tag: “Trump dhe Kim”

Kinë, grushte mes “Trump dhe Kim”

Shfaqet paraprakisht në Kinë, si një shaka, takimi historik midis Presidentit të SHBA, Donald Trump dhe udhëheqësit të Koresë së Veriut Kim Jong-un. Dialogu...