Home Tags Usta Thanasi dhe beu Thanas Gjoka!

Tag: Usta Thanasi dhe beu Thanas Gjoka!

Usta Thanasi dhe beu Thanas Gjoka!

Nga Skender Laurasi Usta Thanasi dhe beu Thanas Gjoka atë mot shkoi të piqet me të shumtit e shekullit të tij. Me sytë e mendjes...