Tags Posts tagged with "Valbona mezini"

Tag: Valbona mezini

JEMI PARADOKSI I PARADOKSIT DHE GAZI I BOTES SE QYTETERUAR.

Nga Valbona Mezini Perdite vdesin turiste ne kete vend, sot vdiq nje turist polak. Ketu jo qe s'mund te besh turizem, por as mund te...