Home Tags Vartesia nga droga

Tag: vartesia nga droga

Rrëfimi tronditës: Burri më detyronte të… (Video)

Për një femër që abuzon me substanca narkotike, nuk ka asnjë periudhë të lehtë dhe çdo fazë e jetës e asaj kohe, është shumë...