Home Tags Versus ne Report Tv

Tag: Versus ne Report Tv

Video/Nje tjetër anestezist paralajmëron vetëvrasje dhe askush nuk shqetësohet ne këtë...

Nga Artur Nura Ne emisionin "Versus" ne Report Tv trajtuam ne transmetimin e fundit rastin e vetëvrasjes se anestezistit Tefik Zhurda dhe raportet Mjeke -...

“Ata që e nisën krizën, ata e zgjidhën” ‘Versus’ i jep...

Edhe këtë premte emisioni 'Versus' në Report Tv i dha hapësirë Shoqërisë Civile dhe zërit të qytetarëve për të shprehur mendimin e tyre lidhur...

Debati për sigurinë ushqimore: Ku shkojnë mbetjet nga thertoret?

Ku shkojnë mbetjet nga thertoret? Ka qenë kjo një nga pikat kyçe të debatit të sotshëm në emisionin "Versus". Këtë pyetje e ka ngritur...

Investigimi i Report Tv për konteinerët, debat në “Versus”

Bollino: Lajmi i përhapur, i pavërtetë! Bregu: Iu dha shumë hapësirë. Guri: Kanë ardhur mbetje të rrezikshme. Yzeiri: Investigimi të çohet deri në fund Investigimi i gazetës Shqiptarja.com,...