Home Tags Vilson Ahmeti

Tag: Vilson Ahmeti

Kush thotë që në Shqipëri s’janë kapur peshq të mëdhenj, ia...

Nga Altin Bamllari Kush thotë që në Shqipëri s’janë kapur peshq të mëdhenj, ia fut pordhës kot. Dy kryeministra madje, Fatos Nano dhe Vilson Ahmeti....