Home Tags Xhafaj: Audio-përgjimi

Tag: Xhafaj: Audio-përgjimi

Xhafaj: Audio-përgjimi, sajesë, po shantazhohem nga interesat e krimit. Prokuroria të...

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj, të mërkurën, pak minuta pas orës 18:30 në takimin e paralajmëruar për mediat dhe fjalën e nisi me sqarimin...