Home Tags Ylli Dylgjeri

Tag: Ylli Dylgjeri

Histori njerzore: Pse klan moj bilë?

Nga Ylli Dylgjeri Pasi kam dëgjuar ditët e fundit, ndër të tjera, edhe pretendimet kategorike të palës greke në bisedimet shqiptaro - greke lidhur me...

Qirje Prokopis, bëj më mirë prokopi në vendin tënd…

Nga Ylli Dylgjeri Tonet e ashpra dhe kercënimet nacionaliste nga shtabi i forcave ajrore nuk na trembin qirje Prokopis, paçka se Ju thoni nuk ekziston...

Konti i Monte Kristos pergatit hakmarrjen…

Nga Ylli Dylgjeri 1815. Luigji XVIII ka hipur perseri ne fron, por perplaset me opoziten, gje qe perandori Napoleon, i internuar ne ishullin e Elbes,...

ONM po bëhet OMGJ ? Nga Ylli Dylgjeri

ONM dje u trasformua gjenetikisht. Rekomandimet e ONM--së s'po votohen! Rekomandimet po dalin pak me barrë gjatë skanerit që komisioni Kuvendor po i bën. Marrin nga...

Absurditet e marrjes se Librezes se Ujesjellesit! Nga Ylli Dylgjeri

SHËRBIME Si merret një Librezë Uji në UKT? Kujt i ka mbaruar Libreza e Ujit duhet të kryejë këto veprime: 1. Të fotokopjojë dokumentin e pronësisë së...

Ylli Dylgjeri replikë me çamin Idrizi per Enver Hoxhen

Shpëtim Idrizi i mbetur tashmë jashtë parlamentit dhe duke mos pasur njerzit e duhur në tempullin e Demokracise shqiptare, ka lëshuar në një takim...

Ylli Dylgjeri: Ajo qe tha Rama ne Miredite eshte lufte e...

Duhen lagur, jo prishur muret! Po i prishim muret! Po rrënojmë godinën! Po shkatërrojmë institucionet. Për çfarë? Për të prishur tepsinë! Kështu u tha edhe dje në...

Të ndreqim Amerikën! Cc: Për dijeni Ambasades SHBA, Tiranë

Nga Ylli Dylgjeri Boll u morëm më me këtë vend! Nuk bëhet këtu. Boll u morëm me njeri- tjetrin! Nuk bashkohemi. Boll u morrëm me Vettingun! Nuk...

Personalitet pa shkollë të MESME! Nga Ylli Dylgjeri

Nuk është luftëtar i Luftës së Dytë Botërore. Nuk është as ish kuadër i PPSH-së. Pas viteve 90 nuk është më lajm që të kesh...

E ka kaluar karrigen me vrimë Prokurorja? Nga Ylli Dylgjeri

Ashtu si në Vatikan ku tymi i bardhë njofton se Keshilli i Kardinalëve zgjedh Papën e rradhës, tymi i kuq dje zgjidhi në sallën...