Home Tags Ylli dyllgjeri

Tag: Ylli dyllgjeri

Shperthen Dylgjeri, e ka me Spartak Ngjelen: “TE NJOHIM PSIKOPATET”

Nga Ylli Dylgjeri U bene disa here radhazi qe marr lapsin dhe shkruaj per personin me emrin Spartak Ngjela . Kjo ka nje arsye... Kete vit...

Ndahen për fajin e askërkujt! Rasti Rama – Basha. Nga Ylli...

Titulli i shkrimit nuk është një vendim i gjygjeve të sotme që më pas pajtohen në TV Klan te zonja Çobani. Nuk është as...

Trump duhet të kalojë Vettingun dhe Posten e LSI…!

Nga Ylli Dylgjeri Nuk dërgohet Telegrami pa kaluar në sitën e Vettingut! Siç po duket, kjo mbetet një nga arsyet e forta që Telegrami i...