Home Tags Zgjedhjet ne qershor

Tag: zgjedhjet ne qershor

Nikollë Lesi: Rama parashikon se ka përsëri zgjedhje këtë Qershor…

Kryetari i PS dhe kryeministri, Edi Rama, ka bërë një deklaratë suprizuese në mbledhjen e grupit të Partisë Socialiste. Duke komentuar zhvillimet politike dhe...