Tags Posts tagged with "Źiźek’s Jokes"

Tag: Źiźek’s Jokes

Barcoletat e Źiźek (Źiźek’s Jokes)

Nga Blerta Haxhiaj Ajo çka e karakterizon Źiźekun në tërësi janë ‘duke e përmendur’ baracoletat (!), është e lehtë të imagjinohet gjestikulacioni dhe mimika e...