Home Tags Zoti dhe hajdutët shqiptarë

Tag: Zoti dhe hajdutët shqiptarë

Zoti dhe hajdutët shqiptarë! Nga Lis Bukuroca

Perëndia, si autoritet sipëror dhe absolut, i pakonkurrencë, i pasfidueshëm, i patundueshëm, krijues i vetvetes dhe ndërsyes i evolucionit dhe universeve, thirri Engjëllin Kryekëshilltar...