Home KRYESORE Apel i sinqerte e një emigranti…

Apel i sinqerte e një emigranti…

Artur Metushi një shqiptar i suksesshëm ne Londër bën thirrje te sinqerte për realitetin shqiptar te vështire. Ja c’shkruan ai ne profilin e tij ne Facebook:

Ju bej thirrje te gjithë Shqiptareve kudo qe ndodhen, te investojnë ne vendin ku kane lindur apo kane origjinën. O Zot cfare mrekullie qe është Shqipëria motra dhe vëllezër, jeni një thesar i çmuar. Ju lutem mos dëgjoni disa media shqiptare nga ato qe janë pjese e propagandës politike. Shqipëria është perlë e  jona, ta shijojmë te gjithë se bashku këtë mrekulli natyrore qe na e ka dhuruar Zoti. Politikanet duan te na shporrin nga ky vend i bekuar,mallkuar qofte kush merr guximin dhe njollos emrin e Shqipërisë dhe Shqiptareve!

Share: