Home KRYESORE Arrestohet Albin Kurti!

Arrestohet Albin Kurti!

Sipas Lëvizja Vetëvendosje Policia ka arrestuar Albin Kurtin. Tani po e dërgojnë tek stacioni qendra në Prishtinë (ish 92-shi, rruga “Luan Haradinaj”). Ftohen të gjithë aktivistët, mbështetësit dhe qytetarët që të grumbullohemi para stacionit të Policisë.

“Shteti policor nuk mund të kalojë. Reagimi qytetar është i pashmangshëm” mbyllet njoftimi i Lëvizjes Vetevendosje

Share: