Home KRYESORE Jam shoku i Ralfit…

Jam shoku i Ralfit…

Nuk eshte e thene te jesh Kryetar, nenkryetar apo Sekretar ne nje institucion, qe te ece fjala.
Aksioni dje, per mbledhjen e mbeturinave nga Bashkia e Tiranes ne Njesine 5, tregoi se mund te jesh edhe Ralf me identitet e shqiptar e FB, e ti ndryshosh gjerat. Bravo Ralf! U bere flamur per koleget qe ke perreth, qe edhe pse flasin cdo dite ne TV- e, i kane shtuar plerat…
Nga sot, jam krenar qe jam shoku Ralfit!

PS: Ky status i Ylli Dylgjerit është shkruar pas nje kritike ne Facebook te këshilltarit te kryetarit te parlamentit, Ralf Gjoni ndaj kryetarit te bashkisë Tirane, Erion Veliaj për prishjen e ndërtimeve pa leje dhe mos heqjes se atyre mbeturinave!

Nga Ylli Dylgjeri

Share: