Home KRYESORE Lajmet e sabahut në Zgara e habereve

Lajmet e sabahut në Zgara e habereve

Nga Luan Kurti,

Turqeta burra! Top(e) lajmi për sot: “Laguna blu” e Qerretit është pushtuar nga Sandër Frangaj. As Sul Sulltani nuk ka bërë të tillë pushtim. Në hyrje të Lagunës do vihet një pllakë: “ Laguna e Klanit”. Një biznesmen i paska shkruar mesazh të shoqes se po e tradhton me sekretaren dhe kërkon mirëkuptimin e saj. Kjo ju përgjigj dashamirësisht: “vëri mend punës dhe mos fol në dorë se edhe unë në këtë çast po bëj seks me instruktorin e palestrës”… Dhe pas kësaj ata jetuan të lumtur! Në Janar do “prishet”… Qemal Stafa. I riu do quhet Arena Kombëtare. Qemali do shkojë t’u bëj shoqëri Heronjve të Vigut në Shkodër. Henri Çili i qetësoi gjithë fansat e tij kur tha se romani i Ben Blushit nuk duhet marrë seriozisht. Ai është fikshën. Vërtetë ka aty një personazh me emrin Henri, por mungon mbiemri dhe kjo ja bën “mu” që flitet për tjetër. Henri në roman drejton emision televiziv si Fevzo ( sa për ilustrim), por i vërteti drejton Europianin. Paloka paska deklaruar nga Kukësi se vetëm ndërkombëtarët mund t’i tërheqin nga testi i drogës. Pra pritet vetëm urdhëri i Doris Pack. Por mësohet se kjo vetë qenka shtruar për kurim në një klinikë për narkomanët. Tung shqipe!

Share: