Home KRYESORE Lirimi i Fullanit një tallje për gjithë ata qe punojnë me nder!

Lirimi i Fullanit një tallje për gjithë ata qe punojnë me nder!

Nga Dritan Hila

Ardian Fullani u lirua! Te mbetesh pa fjale… Nje histori qe te le pa fryme. Nje rast tipik qe te le pa shprese se ky vend mund te behet. Nje leje per te vjedhur, keqadministruar, shpërdoruar gjithçka publike. Nje shembull se nëse plaçkën e vjedhur e ndan, nuk te hyn ferre ne këmbe. Nje inkurajim pse ata qe shkelin ligjin, abuzojnë me paranë publike dhe rregullat e shtetit, te mos tremben. Nje tallje për gjithë ata qe punojnë me nder. Nje përbuzje për mijëra pensioniste dhe te varfër. Kush mund te dënohet pas kësaj?!

Share: