Home KRYESORE Mbyllet Agon Channel…

Mbyllet Agon Channel…

Nga Behar Gjoka
Mbyllet goja e një njeriu në botë dhe të tjerët reagojnë…Tek ne, mbyllet një televizion dhe nuk ngjet asgjë… Pronari, nëse ka vjedhur, ka kryer vepra penale, të gjykohet dhe të dënohet… Gazetarët janë kolegët e gazetarëve të televizioneve të tjera, të gazetave, të medias së çdo forme… Asgjë nuk shohim, asgjë nuk dëgjojmë, asgjë nuk ndjejmë… Ngaqë nuk mendojmë asgjë… Jemi kthyer në ishull vetmitar, pavarësisht se kemi të drejtë të lëvizim kudo… Mendja nuk shkon as-gjëkundi…

Share: