Home KRYESORE Shpërthimi i një gazetareje te re për situatën politike dhe qeveritaret…

Shpërthimi i një gazetareje te re për situatën politike dhe qeveritaret…

Ida Nurce është një gazetare ne moshe fare te re dhe sot ajo ne profilin e saj ne Facebook ka shkruar një status shume shpërthyes me nota rinore dhe pa kompromise as etike as politike te cilin po e publikojmë ashtu siç e ka shkruar ajo vete:

“Si dreqin mund te jeni kaq te qete?!!!

Ç’po ndodh me ty vendi im?? Ku janë qytetaret? Perse qajnë qosheve? Perse nuk dalin te bërtasin? Ku? Ku dreqin jeni?
E kuptoni c’po behet ne këtë vend, ku marrim fryme çdo dite? Ne këtë vend qe po leme kokën duke punuar nate e dite? E kuptoni ç’fare kemi vene te na drejtoje?
Flisni ore frikacake te mjeruar! Po luajnë me bukën e gojës se femijeve tuaj! Po luajnë me jetët tuaja! Po ju marrin shpirtin e po ju largojnë nga çdo gjë, këtë e kuptoni?
Babi im punon si qeni, mamaja ime punon si dreqi, po për cfare? Qe te shëtisin këta me makinat me te mira? Qe ata te rehatojnë familjet e tyre? Qe te veprojnë me ne si t’u doje b…? Për këtë do punojnë prindërit e mi? T’u fryhet barku atyre si derra?!
Jooo more jo! Flisni, bërtisni, qahuni, tregohuni trima siç keni zërin, e boll qëndruat ne këtë heshtje te mallkuar!
Po punoni si bij bu****sh gjithe diten per te marre ato 300 mije lekësh te mallkuar, e ne fund gjysmat i çoni për te shëtitur b…  këta injorantet. Nuk keni kohe te shihni femijet tuaj teksa rriten, duke punuar ne dy a tre pune. Ziheni me gratë, se nuk i nxirrni dot as ne një darke, e cfare po prisni????!!!!”
Po si? Si dreqin mund te jeni kaq te heshtur?!

Share: