Home I pakategorizuar Thone se Komuniteti Ortodoks nuk diskriminohet…

Thone se Komuniteti Ortodoks nuk diskriminohet…

Nga Thoma Dhima

Por kur mediat i japin vazhdimisht hapësire një mashtruesi, qe përdhos çdo dite shërbesat dhe çdo gjë te shenjte, ku përmbarimi dhe organet shtetërore hapur nuk pranojnë te zbatojnë vendimet ligjore për lirimin e kishës dhe objektit te grabitur nga ky mashtrues ordiner (po me ndihmën e tyre…, kur nuk e cojne përpara ligjit për përvetësimin e parave te besimtareve dhe dhënien abuzive me qira te objektit te KOASH, kur nuk zbatohen as ligjet e shtetit dhe injorohet ne çdo pike Marrëveshje Kishe -Shtet (qe edhe ajo është Ligj i shtetit), kur dikush lejohet te shpife dhe te thotë publikisht monstruozitete te pështira ndaj personave te tjerë dhe madje ndaj një Komunitetit te tere fetar, kjo quhet dashamirësi apo diskriminim???

Shënim: At Nikolla Marku bëri kallëzim ndaj Hiresise se Tij Anastas Janullatus për Shkelje e Sovranitetit Territorial të Republikës së Shqipërisë, shkelje te traditës historike kishtare, ndërhyrje në historinë e Shqipërisë. Mbi bazën e këtyre akuzave Kisha Ortodokse Kombëtare Shqiptare “Shën Maria” Elbasan ka vendosur t’i drejtohet Prokurorisë se Përgjithshme për të denoncuar penalisht kreun e kishës Ortodokse në Shqipëri, Anastas Janullatus.

Share: