Home QASJE QE BEN LAJM Vetem ne Shqiperi protestojne te pasurit dhe nuk ndihen te varferit!

Vetem ne Shqiperi protestojne te pasurit dhe nuk ndihen te varferit!

Profesori Ndricim Mehmeti bën sarkazmen e tij me te goditur ne lidhje me ate qe ndoodh tek ne, per ne dhe nga ne! Ja c’shkruan ai ne profilin e tij ne Facebook: Te pasurit protestojnë dhe te varfrit rrinë urte ne shtëpi. Kjo ndodh vetëm ne Shqipëri. Avokatet te hënën do te protestojnë kundër kasës fiskale dhe do te bojkotojnë proceset gjyqësore. Ndërsa te varfrit, qe varfërohen çdo dite e me shume rrinë ne shtëpi, duke pritur qe te behet me mire nesër. Nga kush e presin këtë mrekulli, as ata vete nuk e dine.

Share: