Home I pakategorizuar Dështuam me Progress Raportin, por te lumtur…!

Dështuam me Progress Raportin, por te lumtur…!

Mjeku i njohur Tritan kalo pasi pa një foto te delegacionit parlamentar te Shqiperise ku deputetet kane dale te qeshur pavaresisht rezultatit kritik te Progress Raportit te Komisionit Europian ka shkruar këtë koment nen foto:

“Na “lavdëroi jashtë mase” jo për delegacionin e shumte ne numër, POR për ecjen përpara te reformimit te vendit, çka besoj se na garanton një hyrje ne Europe andej nga dimri I 2030….Ne si “il poppolo” jemi aq entuziast për ecjen e reformave, sidomos ato qe ne ish pronaret na lëne ISH përjetësisht, sa qe 200.000 vete kane aplikuar për lotarinë amerikane, gjë qe as ne vitin e mbrapsht 1997 nuk ka ndodhur….Unë ju mirëkuptoj për deshiren dhe entuziazmin tuaj, por si mjek qe jam: “Jam avokati I popullit te varfër” sikundër I quante mjeket Wirchov, pikërisht ai qe na rendiste ne popullin me inteligjent dhe me autokton te Europes….”

PS: Ky Koment rastësisht u hoq nga muri I deputetit te nderuar, shkruan deputeti ne Facebook duke vazhduar se po e ri-publikon me pas te pa ndryshuar.. Dhe redaksia e revistës “Përqasje” po publikon këtë status dhe foton ne fjale.

Share: