Home KRYESORE Brace dhe Blushi, Ish zv. ministri pyet vetëm Bracen…

Brace dhe Blushi, Ish zv. ministri pyet vetëm Bracen…

Nga Albert gGjo

Brace sot thote se Blushi di matematike po nuk njeh buxhetin, pasi ky i fundit sipas Braces nuk llogarit qe ne borxhin e pergjithshem te buxhetit eshte marre parasysh edhe borxhi i fshehur i qeverise Berisha. Me borxh te fshehur deputeti Brace kupton detyrimet qe kishin institucionet publike kundrejt atyre private per punet e kryera dhe te papaguara.

Nje pyetje kisha me këtë rast për zotin Brace, si njohës i mire i buxhetit dhe kryetar i Komisionit te Ekonomisë ne Parlament: sa është borxhi aktual i qeverise Rama po te marrësh parasysh detyrimet qe ka marre persiper kjo qeveri me koncesionet dhjetëra milionë eurosh për 20-30 vitet e ardhshme…?

PS: Te nderuar lexues te revistës “Përqasje” nëse deputeti Erion brace i përgjigjet ish zv. ministrit do e sjellim ne vëmendjen tuaj!

Share: