Home KRYESORE Deputetet i kthejne shpinen Kristit te semure…

Deputetet i kthejne shpinen Kristit te semure…

Nga Tedi Blushi

Ministra e deputete qe paguhen me taksat tona per te na garantuar nje jete me te mire me ligjet qe miratojne, kaluan sot perbri kutise se solidaritetit qe NEWS 24 kishte vendosur ne hyrje te Kuvendit per Kristin dhe jo vetem nuk ndaluan qe te kontribuonin por shume syresh as e kthyen koken per te pare Kristin ne sy nga fotografia…te pakten te hidhnin nje 5 lekesh nga paret tona qe na i marrin me taksa se nuk po pretendojme nga paret qe na “vjedhin”….E si mund te presim prej tyre te mendojne per ne te shendetshmit kur as nuk denjojne te mendojne per nje femije qe po rrezikon jeten! Arroganca e pandjeshmerise se tyre per nje femije qe lufton per te jetuar eshte neveritese! Zot na ruaj! Mjerr ne!

Share: