Home KRYESORE Franca kundër ISIS edhe ne internet!

Franca kundër ISIS edhe ne internet!

Franca i përgjigjet terrorizmit islamik te Jihadid jo vetëm duke bombarduar Sirinë, por edhe duke zhvilluar një luftë me te edhe në internet… Duke ditur që Shteti Islamik përdor gjerësisht internetin për propagandën e vet edhe Franca po përpiqet ta luftojë dhe aty nëpërmjet një siti specifil. Qeveria franceze ka hapur një site të quajtur “www.stop-djihadisme.gouv.fr” ku jep këshilla për të luftuar terroristët, por duke ndihmuar edhe qytetaret jo xhihadiste për të dalluar se, nëse një person që shihni në rrugë mund të jetë një xhihadist ose jo!

Share: