Home KRYESORE Ish kryeministri Meksi publikon librat mbi politiken dhe tranzicionin,

Ish kryeministri Meksi publikon librat mbi politiken dhe tranzicionin,

Ish kryeministri Aleksander Meksi sapo kane nxjerre nga shtypi librin “Rruge e Vështire” me dy vëllime mbi politiken e periudhës se tranzicionit, problemet me te rëndësishme te shoqërise sonë qe sigurisht mbeten ende aktuale ne ditët e sotme. Gjithashtu ne vëllimin e dyte ish kryeministri Meksi ka botuar shkrime mbi njerëz dhe libra, për individë dhe personalitete, puna e te cilëve ka qene gur themeli për shkencën dhe artin shqiptar por qe u denigruan për qëndrimet e tyre atdhetare dhe antikomuniste. Padyshim qe këto dy vëllime do kenë vëmendjen e duhur te lexuesve, por kuriozitetin me te madh do ta kenë aktoret e historisë se tranzicionit për te pare si i trajton ish kryeministri te cilit informacioni nuk i mungon sigurisht.

Share: