Home KRYESORE LDE – Partia per Liri, Demokraci dhe Etike rikthehen ne veprim…

LDE – Partia per Liri, Demokraci dhe Etike rikthehen ne veprim…

Arian Galdini themeuesi i pas gjjithe aktivizmit publik, civil dhe politik, bën me dije se ne Shqipëri sapo është rikthyer Partia e re Politike qe quhet LDE – Partia per Liri, Demokraci dhe Etike. Kjo parti e re LDE eshte duke preazantuar stafin e saj dite pas dite dhe njekohesisht po ngre strukturat e saj ne cdo lagje, fshat, qytet e krahine te Shqiperise. – Ambicja jone si LDE eshte qe te rritemi me njerez te mire per te miren publike nen moton: Shpresa ne veprim. Sot po ju shkruaj per tju njoftuar e njekohesisht per tju prezantuar me 2 njerezit kryesore ne LDE te cilet do te mbulojne Marredheniet me Publikun dhe me mediat.” – thuhet ne  nje komunikate shtypi te kesaj partie ku prezantohen edhe individet qe do merren me marredheniet me publikun ne parti: Znj. Elisa Carka e cila eshte Sekretare e Marredhenieve me Publikun ne LDE. Elisa ka kryer studimet Master Shkencor ne UT per Sociologji. z. Nard Kolaj i cili eshte Drejtor per Marredheniet me Mediat ne LDE. Nardi ka kryer studimet bachelor per Marrdhenie Nderkombetare si edhe po perfundon studimet Master Shkencor per Integrimin Europian ne UT. Ka punuar disa vjet si gazetar ne RTV Shteteror ne Kajro, Egjipt.

Share: