Home KRYESORE Majlinda Bregu, Sjellja e policisë lajmi i vërtete…

Majlinda Bregu, Sjellja e policisë lajmi i vërtete…

Majlinda Bregu sot ne raport me ngjarjet e studenteve dhe kryeministri Rama flet si Ish ministre e integrimit, ish pedagoge e universitet dhe deputete opozitare e PD. Bregu shkruan sot se protesta e studenteve me veze është lajm, por i vërteti Lajmi i sipas deputetes Bregu ishte sjellja e policisë me to.

- “Policia nuk ka arsye pse te reagoje si grup cubash kushdo qofte i revoltuari me qeverinë a politikanet dhe sigurisht as si roje e vreshtit te shtepise qe mbyll derën për ata qe e kane detyre te shohin a po respektoheshin apo dhunoheshin te drejtat e studenteve siç ndodhi me moslejimin e Avokatit te Popullit.” - shkruan ish ministrja Bregu duke shtuar si deputete opozitare se:

Nuk besoj se nga qeveria pret ndonjë t’i dhurojnë lule për reformat, për me tepër qe ligji i arsimit te larte është diskutuar e votuar ne një atmosfere kundërshtie te hapur me komunitetin e pedagogeve dhe studenteve.”

- Ne fund Bregu si ish pedagoge e mbyll statusin e saj duke shkruar”Dhe e treta: Sic thoshte me te drejte profesor Artan Fuga: “Askush mos te beje kryengritjen e tjetrit”, se ne fakt, nuk e bën dot.

Share: